Despre noi Avocati Domenii de activitate Portofoliu Onorarii Ghid de afaceri Contact Prima pagina English Vesrion

 

 


Nume:
 
   Alin Drinceanu
Profesie:
 
   Avocat - Membru al Baroului Bucuresti;
Cariera:
 
2000-
2002-
2001-2002

Membru al Baroului Bucuresti
Partener in cadrul S.C.A. “Sova, Ratiu & Asociatii”
Asociat in cadrul “Bankruptcy expert” societate specializata in reorganizare judiciara & faliment
Experienta:
 
   Dl. Alin Drinceanu acorda asistenta juridica unui spectru larg de societati in domeniul achizitiilor si fuziunilor, audiovizualului, publicitatii si telecomunicatiilor.
   Dl. Drinceanu are o bogata experienta in domeniul fuziunilor si achizitiilor. Lista proiectelor sale include:
   - Participarea, in calitate de consultant al investitorului strain, la achizitia Meva S.A. si Romvag S.A. (doi dintre cei mai mari producatori romani de material feroviar rulant);
   - Participarea, in calitate de consultant al cumparatorului, la achizitia Radio Contact si Radio Uniplus, precum si mai multor societati avand ca obiect de activitate presa scrisa;
   In calitate de consultant al Amerom Television (Prima Tv) Dl. Drinceanu a acumulat experienta profesionala in ceea ce priveste multiplele aspecte ale legislatiei care guverneaza audiovizualul si media.
   Dl. Drinceanu a activat de asemenea si in domeniul publicitatii, reprezentand cateva din cele mai importante nume in acest domeniu: Lowe&Partners, Initiative Media, Global Media si Grafitti BBDO.
   Dl. Drinceanu a actionat in calitate de consultant in domeniul telecomunicatiilor, reprezentand societati private si autoritati publice. Activitatile efectuate au inclus acordarea de asistenta juridica in ceea ce priveste elaborarea cadrului legislativ pentru implementarea acquisului comunitar si redactarea legislatiei secundare.